Etui za putovnicu

15.00 

My Passport Etui Ulice snova je personalizirani etui za putovnicu koji je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom.
Osim što uveseljava svojim bojama ujedno i čuva putovnicu od uništavanja. On must-have modni dodatak za sve trendseterice i zaljubljenice u Instagram i putovanja.
Obzirom da se njegova prednja i zadnja strana mogu personalizirati natpisom, logotipom ili vizualom ovo je idealan personalizirani poklon za sve koje voli putovati.
Osim toga uz My Passport Etui dolazi i My Travel Diary – jedinstvena knjižica u koju upisujete svoja putovanja.

Ovaj personalizirani proizvod je ručno rezan i šivan. U potpunosti je napravljen u Hrvatskoj.

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 1.50 eura. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 4 eura. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:
Težina 120 g
Boja:

Lakirana srebrna, Roza, Srebrnozlatna, Sjajno zlatna, Srebrna, Svijetlo narančasta, Zlatna, Sparkly baby roza, Sparkly brončana, Bež s uzorkom, Izrezbarena srebrna, Bordo, Zelena, Ljubičasta s uzorkom, Tamno siva kroko, Crvena, Koraljno crvena, Siva kroko, Tamno siva lakirana, Roza sa zlatnim my passport, Bež, Bež sa zlatnim my passport, Tamnoplava, Tamnoplava sa zlatnim my passport, Koraljno crvena, Crvena sa zlatnim my passport, Lila, Lila sa zlatnim my passport, Puder lakirana sa zlatnim my passport

Možda će vam se također svidjeti…