Etui za putovnicu

90 kn

My Passport Etui Ulice snova je personalizirani etui za putovnicu koji je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom. Osim što uveseljava svojim bojama ujedno i čuva putovnicu od uništavanja. Vrijedi napomenuti i da je must-have modni dodatak za sve trendseterice i zaljubljenice u Instagram i putovanja.

Obriši

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 10 kn. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 30 kn. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Obzirom da se njegova prednja i zadnja strana mogu personalizirati natpisom, logotipom ili vizualom ovo je idealan personalizirani poklon za sve koje voli putovati.

Osim toga My Passport Etui dolazi uz My Travel Diary – jedinstvena knjižica u koju upisujete svoja putovanja.

Ovaj personalizirani proizvod je ručno rezan i šivan. U potpunosti je napravljen u Hrvatskoj.

Cijena: 100 kn (120 kn)

Težina 120 g
Boja:

Bijela, Biserno bijela, Fuksija, Lakirana srebrna, Roza, Maslinasta sa zlatnim my passport slovima, Metalik roza, Srebrnozlatna, Plava, Sjajno zlatna, Šljokasto roza, Srebrna, Svijetlo narančasta, Zelena sa zlatnim my passport slovima, Zlatna, Baby roza šljokasta, Brončana šljokasta, Šljokasto zlatna, Koraljno crvena, Baby roza, Zlatna s my passport slovima, Zagasito zelena, Zelena, Siva kroko, Lakirana plava, Lila, Plava s my passport slovima, Bež, Boja lavande, Izrezbarena srebrna, Bordo, Ljubičasta

Možda će vam se također svidjeti…