Akcija!

Etui za putovnicu

120 kn 100 kn

My Passport Etui Ulice snova je personalizirani etui za putovnicu koji je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom. Osim što uveseljava svojim bojama ujedno i čuva putovnicu od uništavanja. Vrijedi napomenuti i da je must-have modni dodatak za sve trendseterice i zaljubljenice u Instagram i putovanja.

Obriši

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 10 kn. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 30 kn. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Obzirom da se njegova prednja i zadnja strana mogu personalizirati natpisom, logotipom ili vizualom ovo je idealan personalizirani poklon za sve koje voli putovati.

Osim toga My Passport Etui dolazi uz My Travel Diary – jedinstvena knjižica u koju upisujete svoja putovanja.

Ovaj personalizirani proizvod je ručno rezan i šivan. U potpunosti je napravljen u Hrvatskoj.

Cijena: 100 kn (120 kn)

Težina120 g
Boja:

Bijela sa zlatnim my passport slovima, Bijela, Biserno bijela, Boja pudera, Crna sa zlatnim my passport slovima, Crna, Crvena, Fluorescentno žuta, Fuksija, Crna koža, Smeđa koža, Lakirana lila, Lakirana srebrna, Lila, Maslinasta sa zlatnim my passport slovima, Metalik roza, Nebo plava, Srebrnozlatna, Plava, Sjajno roza, Sjajno zlatna, Šljokasto crna, Šljokasto roza, Srebrna, Svijetlo narančasta, Zelena sa zlatnim my passport slovima, Zlatna, Baby roza šljokasta, Brončana šljokasta, Šljokasto zlatna, Šljokasto srebrna

Možda će vam se također svidjeti…