Flexy notebook

12.00 

Flexy Notebook Ulice snova je proizvod koji može postati što god želite, prepustite se mašti. Na primjer, neka to bude vaša omiljena Moja kuharica, Moji recepti, Moj dnevnik, Moja putovnja.

Cijela unutrašnjost je na crte, stoga Flexy Notebook može biti idealan personalizirani poklon za vaše najmilije neovisno o prigodi. Njegove korice mogu se personalizirati natpisom, logotipom ili vizualom po želji.
Flexy notebook možete dodatno upotpuniti gumicom s mašnicom, samo gumicom ili gumicom za kemijsku u više boja. Ti proizvodi se dodatno naručuju i plaćaju.

Ručno izrađen hrvatski proizvod.

Dimenzije: 140×210 mm

Broj stranica: 192 stranice

Uvez: meko-tvrdi

Dostupno u 4 boje – ljubičasta, crvena, tamno plava i svijetlo zelena

Zlatne inicijale ili imena (BEZ PREZIMENA) utiskujemo TISKANIM SLOVIMA i stavljamo ih u sredinu ili desni kut proizvoda. Napišite nam u NAPOMENI gdje ih želite.

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 1.50 eura. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 4 eura. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

Želite li dodatno gumicu ili gumicu za kemijsku?

Ili gumicu s mašnicom?

Ukoliko odaberete gumicu s mašnicom, u sljedećem polju izaberite boju gumice

Boja gumice s mašnicom

Ukoliko ste odabrali gumicu s mašnicom, odaberite neku od ponuđenih boja

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Težina 300 g
Boja proizvoda:

Tamno plava, Svijetlo zelena, Ljubičasta, Crvena, Crna