My Memories – Spomenar

14.00 

Svoje najbitnije trenutke – s djevojačke proslave, vjenčanja, krizme, pričesti, krstitki, zapišite u personalizirani Spomenar Ulice snova.
Njegove korice se mogu personalizirati imenom, citatom ili vizualom po želji stoga je My Memories zaista idealan personalizirani poklon koji će ovjekovječiti jedan od najbitnijih dana u životu vama dragih osoba. Sastoji se u potpunosti od praznih debljih listova koji su idealni i za ljepljenje fotografija.
My memories možete upotpuniti gumicom s mašnicom, samo gumicom ili gumicom za kemijsku u više boja. Ti proizvodi se dodatno naručuju i plaćaju.

Ručno izrađen hrvatski proizvod.

Dimenzije: 205×240 mm

Broj stranica: 240 strane

Uvez: meko-tvrdi

Zlatne inicijale ili imena (BEZ PREZIMENA) utiskujemo TISKANIM SLOVIMA i stavljamo ih u sredinu ili desni kut proizvoda. Napišite nam u NAPOMENI gdje ih želite.

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 1.50 eura. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 4 eura. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

Želite li dodatno gumicu ili gumicu za kemijsku?

Ili gumicu s mašnicom?

Ukoliko odaberete gumicu s mašnicom, u sljedećem polju izaberite boju gumice

Boja gumice s mašnicom

Ukoliko ste odabrali gumicu s mašnicom, odaberite neku od ponuđenih boja

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Težina 600 g
Boja

Bijela, Roza