Poklon kutija S 230x185x35 mm

11.00 

Nema ništa ljepše od poklona, svi volimo primiti poklon za Božić, rođendan, godišnjicu, promociju, rođenje djeteta, zahvalu ili jednostavno jer je netko mislio na nas (ti su nam najdraži!). Zato smo naše prekrasne proizvode odlučili ponuditi u kutijama, u dvije veličine-ovisno o sadržaju, kako bi vam olakšali pakiranje i slanje, dodatno oduševili primatelja, a vas učinili ponosnim radi dobre ideje. Naši proizvodi zaslužuju luksuzno pakiranje, što im daje dodatnu vrijednost.

Zlatne inicijale ili imena (BEZ PREZIMENA) utiskujemo TISKANIM SLOVIMA i stavljamo ih u sredinu ili desni kut proizvoda. Napišite nam u NAPOMENI gdje ih želite.

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 1.50 eura. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 4 eura. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

Kategorija:

Kutije su od tvrde crne ljepenke, presvučene mat plastikom, sadrže i magnetno zatvaranje na poklopcu. Svaku kutiju personaliziramo po Vašoj želji, tekstom i/ili ilustracijom, ukrasimo je mašnom u prikladnoj boji, a proizvode koje stavimo unutra, dodatno umotamo u svileni papir i učvrstimo ga naljepnicom. Takva kutija se sigurno neće baciti, već će poslužiti za spremanje sitnica, ovisno o njenoj veličini.

Dimenzija

S – 230 x 185×35 mm

Težina 300 g
Dimenzije 23 × 18.5 × 3.5 cm
Veličina

S, M