Akcija!

Sparkly Planer 2022

100 kn 85 kn

Sparkly planer Ulice snova je Moj planer šljokastih korica. Drugim riječima, ovaj personalizirani proizvod identične je unutrašnjosti kao Moj planer, dok su korice luksuznije i prošivene koncem.

Prvi dio unutrašnjosti sastoji se od tjednog rasporeda organiziranog po danima, datumima i satima. Svaki tjedan je praktično raspoređen kroz dvije stranice. Zatim slijede rubrike poput troškovnika za cijelu godinu, shopping liste, putovanja, projekata, rođendana te praznih listova na kraju predviđenih za vaše bilješke.

Unutrašnji dizajn svake se godine mijenja kako bi kupce dočekao sasvim novi Moj planer.

 

Obriši

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 10 kn. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 30 kn. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

Želite li dodatno gumicu ili gumicu za kemijsku?

Ili gumicu s mašnicom?

Ukoliko odaberete gumicu s mašnicom, u slijedećem polju izaberite boju gumice

Boja gumice s mašnicom

Ukoliko ste odabrali gumicu s mašnicom, odaberite neku od ponuđenih boja

SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Korice možete personalizirati po vašoj želji – ilustracijom i/ili tekstom po želji. Unutrašnjost planera se međutim ne može mijenjati. Personalizirati se mogu samo korice, prednje i/ili zadnje.

Kako biste dobili originalan personalizirani proizvod, Sparkly planer možete upotpuniti gumicom s mašnicom, samo gumicom ili gumicom za kemijsku u više boja. Ti proizvodi se dodatno naručuju i plaćaju.

Ručno izraden hrvatski proizvod.

Dimenzije: 150×110 mm

Broj stranica: 224 strane

Uvez: meko-tvrdi

Cijena: 90 kn

Težina 450 g
Boja:

Sparkly baby roza, Sparkly bronca, Sparkly pink, Sparkly smeđa, Sparkly srebrna, Sparkly zlatna, Sparkly plava