Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA

Proizvode personaliziramo i šaljemo po vidljivoj uplati, utorkom i petkom Hrvatskom poštom preporučeno. U prosincu šaljemo i do 4 puta tjedno. Poštarina se plaća unaprijed, uz proizvod. Budući da su proizvodi personalizirani, pakete ne šaljemo pouzećem. Pošti treba 2 do 5 radnih dana za isporuku, a po slanju paketa možete nas tražiti da Vam pošaljemo broj paketa po kojem možete pratiti pošiljku na web stranici pošte. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci i odmah reklamirati poštaru koji je dostavio paket. Ukoliko kupac ne podigne na vrijeme poslani paket, on će se vratiti na našu adresu, a troškove ponovnog slanja snosi kupac.

KAKO NARUČITI
Odaberite proizvod, boju, upišite željeni tekstu za to odabrane rubrike. Tekst nije obavezan, pa u slučaju da ga ne želite, ostavite polje prazno.

Redak teksta je 10 kn.

Ukoliko želite ilustraciju, također označite rubriku. Ilustracija se dodatno naplaćuje.

Dodatno se može naručiti i gumica, gumica s utorom za kemijsku ili gumica s mašnicom. To se dodatno naplaćuje.

Kada nam pošaljete upit, izračunati će se cijena s poštarinom, te ćete dobiti povratnu ponudu sa svim uračunatim dodacima (tekst, ilustracija, dostava) i odmah ćete vidjeti iznos koji trebate uplatiti. Također ćete dobiti i IBAN tvrtke na koji ćete uplatiti izos koji pokriva sve naručeno uvećano za poštarinu. Narudžbu ćemo izraditi i poslati po vidljivoj uplati , na adresu koju ste naveli u upitniku.