O nama

Personalizirano prema Vašim željama

Moj Planer by Magdalena Bešker

“Kao što i sve moje ideje nastanu iz potrebe – tako je nastala i ova.”

U moru raznih, a opet istih planera, rokovnika i ostalog pribora potrebnog za dobro planiranje svojih obaveza i aktivnosti trebalo je napraviti preokret i tržištu donijeti potpuno novo i personalizirano iskustvo. Iz te potrebe je nastao naš najpopularniji proizvod Moj Planer koji je ujedno i prvi takav na hrvatskom tržištu.

Danas se taj asortiman proširio i na više od 20 proizvoda koji su jedinstveni i unikatni na tržištu, a svake godine Vam donosimo potpuno novi dizajn naših proizvoda kako bi uvijek bili jedinstveni.

Prednosti naših proizvoda

Prijavite se na newsletter

Uvijek budite u toku s novim informacijama i pogodnostima koje Vas očekuju u online sandučiću

Kako naručiti naše proizvode?

Odaberite proizvod, boju, upišite željeni tekst u za to odabrane rubrike. Tekst nije obavezan, pa u slučaju da ga ne želite, ostavite kućicu praznom. Redak teksta je 1.50 euro. Ukoliko želite ilustraciju, u predviđenu kućicu upišite broj ilustracije koje možete pronaći na stranici Ilustracije. Ilustracija se dodatno naplaćuje.
Dodatno se može naručiti i gumica, gumica s utorom za kemijsku ili gumica s mašnicom. To se dodatno naplaćuje.

Kada ispunite sva polja, izračunati će se cijena s poštarinom, te ćete dobiti povratnu ponudu sa svim uračunatim dodacima (tekst, ilustracija, dostava) i odmah ćete vidjeti iznos koji je potrebno uplatiti. Također ćete dobiti i IBAN tvrtke na koji ćete uplatiti iznos koji pokriva sve naručeno uvećano za poštarinu. Narudžbu ćemo izraditi i poslati po vidljivoj uplati , na adresu koju ste naveli u upitniku.

Ako je uplata vidljiva šaljemo utorkom i četvrtkom poštom. Rok isporuke pošte je 2 do 5 radnih dana. U prosincu naručene proizvode šaljemo svakim danom.

Ukoliko proizvod želite preuzeti osobno kod nas u uredu u Svetoj Nedelji, napišite nam u napomeni i nemojte uplatiti iznos za poštarinu.