My Business Planner

16.00 

My Business Planner Ulice snova je personalizirani proizvod na engleskom jeziku s predviđenim prostorom za puno pisanja,

Dvije trećine unutrašnjosti čine stranice na crte dok je preostala trećina ispunjena listovima na kvadratiće. Njegove korice se mogu personalizirati natpisom, logotipom ili vizualom po želji, stoga je My Business Planner idealan personalizirani poklon za vaše poslovne partnere.
My Business Planner možete dodatno upotpuniti gumicom s mašnicom, samo gumicom ili gumicom za kemijsku u više boja. Ti proizvodi se dodatno naručuju i plaćaju.

Ručno izrađen hrvatski proizvod.

Dimenzije: 140×200 mm

Broj stranica: 224 strane

Uvez: meko-tvrdi

Zlatne inicijale ili imena (BEZ PREZIMENA) utiskujemo TISKANIM SLOVIMA i stavljamo ih u sredinu ili desni kut proizvoda. Napišite nam u NAPOMENI gdje ih želite.

Personalizacija

Molimo upišite željeni tekst u za to predviđene rubrike. Svaki redak teksta naplaćujemo 1.50 eura. Na „ILUSTRACIJE“ možete odabrati neku od ilustracija koje također graviramo na proizvode, a cijena im je 4 eura. Odaberite broj ispod ilustracije i upišite ga na predviđeno mjesto prilikom narudžbe.

U POLJE TEKSTA MOŽETE UNIJETI SAMO TEKST, EMOTIKONI NE MOGU BITI UGRAVIRANI!

Želite li dodatno gumicu ili gumicu za kemijsku?

Ili gumicu s mašnicom?

Ukoliko odaberete gumicu s mašnicom, u sljedećem polju izaberite boju gumice

Boja gumice s mašnicom

Ukoliko ste odabrali gumicu s mašnicom, odaberite neku od ponuđenih boja

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Težina 330 g
Boja proizvoda:

Maslinasto zelena foliotisak, Zelena suhi žig, Zelena zlatotisak